Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Meseszínpad: Moll tündér álma bábelőadás és Mesedalok gyerekkoncert


Művészetek Háza Gödöllő

2020. október 31. 10:30

Művészetek Háza Gödöllő F62 Rendezvény- és kiállítóterem Meseszínpad : Moll tündér álma - bábelőadás Esemény kezdése: 2020. 10. 31. (szombat) 10.30 45 perc Mesedalok - Miklós Krisztina és Lencsés Balázs gyerekkoncertje Esemény kezdése: 2020. 10. 31. (szombat) 11.15 30 perc

Moll tündér álma - bábelőadás:

Egy régi padlás rejtekében él Moll, a pici tündér. Ágya apró dobozka, és körülötte rengeteg izgalmas, régi tárgy sorakozik: órák, fogaskerekek, képek, egy régi filmvetítő, gramofon, és egy tárgy, amit nem láthatsz, mert Moll letakart egy megsárgult újságpapírral. Ezeknek a tárgyaknak az együttese olyan, mint egy masina.
Moll küllemét tekintve egyáltalán nem emlékeztet egy átlagos tündérre, barna ruhája szakadt és poros, haja pedig kócos, ha távolról meglátod szakasztott olyan, mint egy molylepke…innen is a neve. Persze Moll tudja, hogy Ő egy igazi tündér, de semmi szüksége rá, hogy bizonygassa, napjait az álmodozás és a szerelés teszi ki. Moll szereti hallgatni a kattogó fogaskerekek hangját, új életet adni a rég megunt tárgyaknak, és szereti helyre hozni azt, ami elromlott. Egy dolgot nem tud helyrehozni, ami a szerelésnél is jobban foglalkoztatja az nem más, mint a szárnya, pontosabban annak hibája. Félreértés ne essék, mindkét szárnya megvan, de sajnos ebből egyik sem működik. Moll mindent megtesz, hogy valóra váltsa álmát, ami nem más, mint, hogy végre felrepüljön az égbe, de sajnos a boldogság felé vezető út nem zökkenőmentes.

Zeneszerző:Zádori Szilárd
Báb-és díszlettervező:Csonka Erzsébet
Rendező:Szűcs Réka

Mesedalok - Miklós Krisztina és Lencsés Balázs gyerekkoncertje:A bábelőadásra váltott jegyek érvényesek a koncertre is.